Bohemian Square

20-22 septembrie 2013
Locul desfasurarii: Piata Sfatului
Participare DAU: CoOrganizator

Artisti:

Workshopuri interactive de creatie artizanala, momente muzicale si bazar handmade.

In cadrul acestor ateliere, copiii si adultii vor putea face cunostinta cu tehnici precum modelarea in lut, prelucrarea paslei, reciclarea ecologica-artistica papier mache (hartie topita), presarea specializata de flori, presarea de hartie naturala, pictura pe textile etc.

"Acest festival este un eveniment cultural-educativ pentru comunitatea brasoveana, o alternativa de a petrece timpul liber in mod creativ si interactiv in spatiul public.
Printre obiectivele proiectului se numara implicarea directa a comunitatii in activitati creative, promovarea artistilor talentati, cat si evidentierea imaginii Brasovului ca oras bogat in evenimente culturale.


<< BOHEMIAN SQUARE - O experienta urbana efervescenta! >>


Aduce un suflu nou orasului si starneste spiritul creativ si inovator! Reimagineaza spatiul public si reinventeaza prin arta cea mai boema locatie a regiunii - Piata Sfatului si intima Piata Enescu.
Aducem laolalta interventii arhitecturale, instalatii interactive, trasee urbane alternative, expozitii de arte vizuale, concerte, proiectii de film, workshopuri creative, si multe alte surprize.
Aliati ne sunt tineri artisti, arhitecti, designeri si alti creativi, impreuna cu care va vom antrena curiozitatea! Vom reinterpreta cele mai frumoase zone din centrul istoric al Brasovului prin activitati fresh care va vor provoca si fermeca deopotriva.
Bohemian Square inseamna colaborare pentru idei curajoase. Noi avem ,,altceva-ul" acela special care te face sa sari in sus de incantare!"

Link-uri media:

newsbv.ro/2013/09/18/bohemian-square-workshopuri-de-creatie-bazar-handmade-in-piata-sfatului/
www.facebook.com/bohemiansquare/

Parteneri:

Atelierul BohemianFlow, Primaria Municipiului Brasov