Copiii de Cristal

septembrie 2013
Locul desfasurarii: str Postavarului
Participare DAU: Organizator

Artisti:

Copiii si tinerii din Centrul de Zi al Asociatiei ,,Copiii de cristal" si-au plantat ieri o minigradina cu flori pe Postavarului, alaturandu-se campaniei ,,Strada cea mai verde". Florile, plantate si ingrijite pana acum de tineri la centrul de zi al asociatiei, au fost aduse pentru a ocupa locurile lasate goale de localnicii care s-au indragostit  atat de mult de plantele de pe strada incat au simtit nevoia sa le ia acasa una cate una.
 ,,Am hotarit sa ne alaturam proiectului <<Strada cea mai verde>> promovat de Depoul de Arta Urbana bazindu-ne pe abilitatile dobindite de tineri de la asociatia noastra, in urma sesiunilor de terapie, bazindu-ne pe vocatia lor si pe capacitatea de a-si ingriji singuri plantele, cu o minima supraveghere. Mesajul nostru, al Asociatiei <<Copiii de Cristal>> este acela ca niciodata nu este prea tirziu pentru tinerii si copiii cu TSA sa faca terapie ocupationala, daca terapeutii care se ocupa de ei sint profesionisti, bine pregatiti si empatici, si nu in ultimul rind, daca si parintii se implica", a declarat Diana Bjoza, de la Asociatia ,,Copiii de Cristal".
,,Am fost incintati de implicarea Asociatiei Copiii de Cristal, care si-a facut propria gradinita verde pe strada Postavarului, gindindu-ne si prin prisma faptului ca poate oamenii, vazind ca sint florile proprii ale copiilor, nu le vor mai lua", a declarat Dan Oprea

Link-uri media:

brasovmetropolitan.ro/2013/09/galerie-foto-copiii-de-cristal-au-plantat-minigradini-cu-flori-in-centrul-vechi/