FatzaDa Street Fest pe strada Postavarului lll

16-18 august 2013
Locul desfasurarii: strada Postavarului
Participare DAU: Organizator

Artisti:

Pe Postavarului, care de altfel se doreste a deveni si cea mai verde strada din Brasov, vor fi expozitii de fotografie, de design de mobilier stradal, de desene, teatru, dar si locuri de joaca pentru copii, performance-uri, muzica, precum si ateliere de creatie pentru copii si adulti. In acest an, lucrarile vor fi cu tema ,,Semne verzi", fiind practic o continuare a proiectului de transformare a acestei strazi, intr-una in care vegetatia sa predomine. FatzaDa Street Fest doreste sa stimuleze initiativa brasovenilor cu privire la lucrurile care o privesc direct, adica imaginea urbei.


Brasovenii vor putea participa la pictarea si confectionarea unor elemente inedite de design stradal, printre care si jardiniere sau banci, toate confectionate din materiale reciclate.
La eveniment vor participa artisti, designeri si artizani locali si din afara tarii, reprezentanti ai Ordinului Arhitectilor, Muzeului Casa Muresenilor, Teatrului Strada, Rockabilly Romania, Wood Be Nice, Incubator 107, Paper Girl BV si Happy Shark.

Link-uri media:

newsbv.ro/2013/08/14/fatzada-street-fest-crea-imagine-frumoasa-brasov/

dordeduca.ro/evenimente/fatzada_street_fest/9571/