FatzaDa Winteraction 2012

decembrie 2012
Locul desfasurarii: Strada Paostavarului
Participare DAU: Organizator

Artisti:

O strada din Brasov s-a impodobit mai cu sarg decat celelalte. Orice brasovean si turist a putut decora un coltisor din strada Postavarului, in cadrul Fatzada Winteraction, un eveniment organizat de catre Depoul de Arta Urbana si Primaria Municipiului Brasov.

FatzaDa Winteraction reprezinta o alternativa, o pornire naturala si fireasca, de prezentare a sarbatorilor de iarna, asa cum simte fiecare dintre noi. Este un proiect al comunitatii, despre si pentru comunitate, un proiect de suflet, acest gen de eveniment fiind foarte popular in tarile vestice si in Statele Unite ale Americii.

Am adus arta  si am folosit-o ca unealta modelatoare si mijloc de comunicare, astfel incat locuitorii – folosind spatiile publice, sa-si cunoasca vecinii, oamenii de cultura si instutiile culturale, traditiile si cultura minoritatilor, avand totodata si posibilitatea sa se exprime liber, sa fie  vazuti si auziti. Alaturi de locuitorii strazii Postavarului, toti cei care au dorit sa se implice in acest eveniment au fost invitati sa participe activ pe toata perioada pregatirii si desfasurarii ”FatzaDa Winteraction”.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.520372101320523&type=3

Link-uri media:

robertcadar.ro/fatzada-winteraction-si-tu-poti-da-culoare-strazii-postavarului/
www.old.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=ultora_local&s_id=121260
brasovmetropolitan.ro/2013/12/ce-puteti-face-in-brasov-pana-la-revelion/
www.romaniaturistica.ro/la-brasov-iarna-asta-i-altcumva

Parteneri:

Primaria Municipiului Brasov