Festivalul FatzaDa 2011

3-5 iunie 2011
Locul desfasurarii: Piaţa Sfatului
Participare DAU: Organizator

Artisti: LUIZA ZAN & RICK CONDIT - BOSSA NOVA QUARTET - (SUA/RO), ESTATE - (SUA), SWITZERLIND - (SUA), DENA - (SUA), CONFUSION BAND - (RO), LUIZA ZAN & SNAPS - GOSPEL ACT - (RO), ORCHESTRE CHEVILLY - LARUE (FR)

Prin proiectul fatzaDa, Depoul de Arta Urbana aduce arta in inima comunitatii si o foloseste ca unealta transformatoare, pentru a apropia institutiile de comunitatea brasoveana. Oamenilor nu le place sa se decida in numele lor, ei vor sa fie implicati si sa participe la deciziile care le afecteaza direct viata. Am avut nevoie de spiritul comunitar pentru a materializa ideile noastre si din 2008, fatzaDa a devenit un proiect personal, pentru fiecare locuitor din Brasov.
Pe durata intregului an, vom organiza mai multe evenimente, cu scopul de a face cunoscute intentiile nostre, de a implica comunitatea, de a asculta punctul ei de vedere, facand-o sa inteleaga ca proiectul nostru este si proiectul ei.

- expozitii de fotografie, concurs de graffiti cu 10 trupe, street dance, concursuri de skateboard, proiectii de filme documentare, teatru stradal, si multe concerte

- expozitia labirint, de fotografie cu artisti din Romania, SUA, Franta, Italia, Anglia

- piesa de teatru ”Povestea Cubului Magic”, elevii de la artStation

- teatrul copiilor de la artStation - Povestea Cubul Magic

- concurs pictura pe placi skateboard, elevii Liceului de Arta Hans Mattis Teutsch

- concurs graffiti si concurs horse pentru copii

Link-uri media:

www.iubescbrasovul.ro/evenimente/festival-targ/festivalul-fatzada-2011-in-piata-sfatului-3-5-iunie.htm

Parteneri:

Primăria Braşov