LIVE Acoustic Duo

4 martie 2015
Locul desfasurarii: Centrul Cultural Reduta
Participare DAU: Organizator

Artisti: Luiza Zan, Dan Byron

Formula Live Acoustic Duo a fost pusa in scena de multe ori in diferite cluburi din Bucuresti.

Este un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, care isi trage sevele din backgroundul variat al celor doi artisti. Genurile abordate sunt rock, pop, jazz, gospel, Luiza si Dan avand la dispozitie doar vocile si chitarele.

Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani, iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat „Cerbul de Aur” in 2004, fie din cadrul numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume (Gyarfas Istvan, Peter Sarik, Vlaicu Golcea, Mircea Tiberian si Sorin Romanescu, printre altii), fie, recent, in urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de 2 ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data – mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

Link-uri media:

www.iubescbrasovul.ro/evenimente/concert-party/luiza-zan-dan-byron-live-acoustic-duo.htm