On a Special Day God Created Sound

22 decembrie 2019
Locul desfasurarii: Manastirea Franciscana Sfantul Ioan - Brasov
Participare DAU: Organizator

Artisti: Remus Miron, Bogdan Runceanu

"Si pentru ca Dumnezeu a creat sunetul intr-o zi speciala, tot intr-o zi speciala, arta sunetului va deveni vorbirea bisericii iar muzica si picturile vor gasi in zidurile lacasului de cult, oglinda pe care o cautau.

Evenimentul deschide poarta dintre macrocosmos si microcosmos si ne dezvaluie intr-un mod neconvetional locul din care noi putem vedea toate camerele cerului iar cerul poate privi inapoi inspre muzica si culorile din Om."*

Accesul la ”on a special day, God created sound” se face pe baza de invitatie, care poate fi solicitata inainte de eveniment. Participarea este posibila doar pe baza acesteia iar intrarea se va face in functie de multimea celor deja prezenti in incinta lacasului de cult. In momentul in care se ajunge la un numar de 130-150 de invitati, se va permite accesul la schimb cu cei care vor dori sa iasa din biserica.

Evenimentul are loc continuu, si nu va fi prezentat ca un moment cu inceput si final, ci ca un eveniment de dupa cortina in care fiecare este liber sa vina, sa ia parte si, desigur, sa se retraga atunci cand crede de cuviinta.

https://www.facebook.com/events/2600746633337199/?active_tab=discussion

Link-uri media:

newsbv.ro/2019/12/21/on-a-special-day-god-created-sound-eveniment-inedit-in-biserica-franciscana-din-brasov/

adz.ro/artikel/artikel/eine-gemeinschaft-toller-menschen

Parteneri:

Carpaterra, Manastirea Franciscana Sfantul Ioan