Pianina vibrate!

iunie 2016
Locul desfasurarii: Piaţa Enescu
Participare DAU: CoOrganizator

Artisti:

,,Pianina este pianina mea draga, pe care am invatat foarte multe concerte in studentie. Cu siguranta are vreo 15 ani. Mi-am dorit foarte mult sa daruiesc ceva Brasovului, ceva special si intr-o forma speciala, adica sa fie folosita de toata lumea. A fost si pictata in mod corespunzator, in asa fel incat sa nu se mai simta presiunea muzicii clasice, considerata o muzica grea, o muzica serioasa. Tocmai despre asta e ideea. Nu e vorba despre o muzica dificila, ci la indemana tuturor si o putem face foarte frumoasa si foarte actuala", a spus Diana Ionescu, director artistic vibrate!festival.


,,Pianina vibrate! este chiar poarta noastra de intrare in acest festival. Suntem foarte mandri de ea. Este pianina Dianei Ionescu si George Rosu a impodobit-o si iat-o, iti zambeste indata ce o vezi. Sunt asteptati sa cante brasoveni, turisti, amatori, profesionisti, copii, tineri, in timpul zilei, oricine este binevenit sa vina si sa cante", a declarat Vlad Maistorovici, director vibrate!festival.


,,Ca de obicei, Depoul de Arta Urbana intervine in zone publice, aglomerate. In cazul de fata am intervenit pe aceasta pianina donata de Diana Ionescu, care a fost foarte draguta si cu care vom mai colabora. Pianina a fost cumva cosmetizata de George Rosu, special pentru a fi foarte prietenoasa. Fetele zambitoare pictate par sa spuna <<vino incoace, haideti, apropiati-va de mine!>>. Ideea este ca muzica clasica sa fie cat mai accesibila, sa nu se sperie lumea de un pian. Copiii au fost foarte deschisi pana acum", a completat Dan Oprea, presedinte Depoul de Arta Urbana. 

Link-uri media:

bzb.ro/stire/copiii-cei-mai-incantati-de-pianina-vibrate-a99688
www.romaniapozitiva.ro/transilvania/pianina-vibrate-isi-asteapta-muzicienii/
www.infobrasov.net/pianina-vibrate-a-ajuns-in-piata-enescu/