Silent Strike

3 dec 2010
Locul desfasurarii: Bistro de l'Arte
Participare DAU: Organizator

Artisti: Silent Strike

Concert Silent Strike cu muzica electronica combinata cu instrumente acustice, avand influente din rock sau din hip-hop. Concertul din Bistro de l'Arte  face parte dintr-un turneu sustinut de Silent Strike prin cateva orase din Romania (Bucuresti, Galati, Sibiu, Cluj, Brasov) dar si din Europa (Berlin, Londra, Paris, Nantes..etc)

Silent Strike (Ioan Titu) s-a nascut in Bacau si compune muzica electronica. A scos trei albume ("Silent Strike" – 2005, "3AM" – 2008 si "alb" – 2009) la labelul LaStrada Music, a compus muzica pentru un film de lungmetraj ("Trip" - 2009, regizat de Florina Titz) si a colaborat cu foarte multi muzicieni si producatori din Romania dar si din Statele Unite, Norvegia si Marea Britanie (Alexandrina, Ada Milea, Maria Radu, Alex Harding, Mat Maneri, Lucian Ban, Sorin Romanescu, Gunhill, Sukie Smith, C.T.C., Kazi & Specii, Bean, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, brazda lui novac, Yvat, Alienpimp si altii).

Pe langa desele liveuri sustinute in majoritatea oraselor din Romania, Silent Strike a avute performanceuri in Olanda, Germania, Slovenia si a deschis concertele de la Bucuresti ale lui Faithless, Amon Tobin, Bonobo, Jazzanova, Recoil si Dj Food .

Doua piese Silent Strike ("Words Kill People" si "Flowers") au ilustrat videoclipurile oficiale de promovare din campania "Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007". Piesa "No Rules Left" in colaborare cu Sukie Smith (aka Madam) apare pe soundtrackul filmului american The Truth About Angels (2009).

Link-uri media:

www.iubescbrasovul.ro/evenimente/concert-party/concert-cu-silent-strike-in-bistro-de-l-arte.htm

Parteneri:

Tess Cultural